30.11.11

bitti nalan







7 yorum:

  1. Hislerimi topluca aktarıyorum: Beyhan, seni çok se-vi-yo-ruuum:)

    YanıtlaSil
  2. bende bozulmak istiyorummm bir de Deli Annenin sevgisini çok kıskanıyorummm:)

    YanıtlaSil
  3. oo arsu hn. bosulmussunuz siz zaten.. kiskanmak filan :) opuyorummm ikinisi...

    YanıtlaSil
  4. bi de soyle seyler var.. sehirde sabah erken ise gitmek icin kaldirimda yururken mesela, yerde agaclardan dokulmus dallari goruyorsun.. diyorsun ki, bunlar kamp atesinde ne gusel yanardi simdi citir citir, sicacik.. yanindan o dallarin farklina bile varmadan gecerken insanlar.. bu da bozulmak sayilir mi?! :)
    cok severim. cok operim.

    YanıtlaSil
  5. bak soyle olursa bozuk olur... o dalları 30 gun buyunca her gun bir dal toplamak suretiyle toplayıp sonra her bir dalı tek tek boyaya bir kez dalırıp boya gidene kadar bir sey yazmaya calısmak. faklı kesitte dal kalemlerle yazılmıs bir bozuk metin olusturmak. bunu yapan bir sanatci arkadas var(aylin onel) dalın formu nedeniyle ortaya cıkan tipolojiler akıl almaz guzellikteydi pardon bozukluktaydı. bakmak ve görmek konusunda bence sende gerekenler var tubis .bozmak da calisinca oluyor :)

    YanıtlaSil
  6. Tuba bir de şöyle olabilir, o dalları yerde gördüğün süre boyunca, her gün bir dal toplayarak oluşturduğun kolleksiyonla, dalların bittiği (sonbahardan kışa geçilen) ilk hafta hayal edilen kamp ateşini, sevdiklerini etrafına toplayarak yakmak ve sonra soğuyan külleri ile şahane bir sanat eseri yapmak. O da şölee olabilir; Bir boy beyaz kağıt seçip masaya yerleştirirsin, üzerine çok ince bir tutkal tabakası sürer, sonra külleri ve o sonbahara (yada yıla yada ateş başında yapılan sohbete) dair çağrışımı olan bir takım malzemeleri de yapıştırırsın, hatta istersen boya yada renkli baharat kullanırsın gibi gibi...
    nasıl:))

    YanıtlaSil
  7. cok gusel :) icinde ates olunca daha da hosuma gitti.. beyhan sen geldiginde bozalim, bozulalim.. sonra da semt pazarinda sergi acalim ;) ya da acmayalim.. yolculugun kendisi onemli deyip duralim.. ben orda zorlaniyorum iste.. :)

    YanıtlaSil