22.11.11

bozmaya devam









3 yorum:

  1. o kadar kendimi kurallara kaptırmışım, o kadar disiplinli hale gelmişşim ki bunca yıldır... adanaya gelince farkettim... belki de yalnız yaşamanın getirdiği rutinlere alışmaktı bu bilmiyorum... ama şimdi 3 ayrı evde yaşıyorum. arabam ve iş yerim sırt çantaları ile dolu. ve ne planlarsam planlayayım hayat ayrı bir yerden çağırıyor beni ve ben de ipin ucunu iyice bıraktım... alışmak kolay değil... ama kendimi daha bir insan gibi hissediyorum artık... önceden neydin dersen sanırım biraz makinalaşmışım.... egzersizlerin güzel ama onlar bile bir disiplin gerektiriyor ve şu aralar benim hayatımda na-mümkün... :)

    YanıtlaSil
  2. Kurallar hayatımın olmazsa olmazı.....nasıl bozulacak bilmiyorum İnan ki.....iki kere ıkının dört ettiğine bu kadar inanirken nasıl bes ediyor diyebilirim ? Hadi bu kuralı da boz da görelim :)

    YanıtlaSil
  3. Arastirdim! :) "valued simplicity over complexity".. tam da bu iste benim istedigim :)

    Fluxus encouraged a "do-it-yourself" aesthetic, and valued simplicity over complexity. Like Dada before it, Fluxus included a strong current of anti-commercialism and an anti-art sensibility, disparaging the conventional market-driven art world in favor of an artist-centered creative practice.

    YanıtlaSil